ÇARŞAMBA'NIN GELİŞİ CUMADAN BELLİ OLDU MERGEN TRANSFER YASAĞINI KALDIRAMADI
Manisaspor 'da transfer yasağı yine kalkmadı. Geçen Cuma günü yaptığı basın açıklamasında transfer yasağını kaldırmak için Çarşamba gününü işaret eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, "B planımızı uygulayarak Çarşamba günü başka bir kaynak ile transfer yasağını kaldırmış olacağız." deyip verdiği sözü yine yerine getiremedi. Transfer yasağını kaldıramayan Manisaspor'un bu sebepten dolayı yarın oynayacağı Ümraniyespor maçında Elazığspor maçında olduğu gibi yeni transferlerini sahaya süremeyecek.
BU İŞLER TARAFTARA KÜFÜR ETMEKLE OLMUYOR
Elazığspor maçında kendisini istifaya davet eden taraftarlara küfür eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, taraftara gösterdiği tepkiyi transfer yasağını kaldırmak için gösteremedi. Çarşamba günü kesin olarak transfer yasağını kaldıracağının sözünü verip bu sözünü tutamayan Abdullah Mergen Manisaspor camiasını bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.
KAOS DEVAM EDİYOR
Yaklaşık 3 aydır transfer yasağı ile ilgili süre verip hiçbir sözünü tutamayan Abdullah Mergen bir kez daha kendine yakışanı yaptı ve Çarşamba günü kesin kaldıracağım dediği transfer yasağını kaldıramadı. Sürekli verdiği boş vaatler ile camiayı oyalayan Abdullah Mergen'in bu tutumu Manisaspor taraftarları tarafından tepkiyle karşılandı.
YENİ TRANSFERLER HUZURSUZ
Manisaspor'un yeni transferleri Harry Novillo, Bakaki, Konde, İsmail Şahmalı, Kurutuluş Yurt, Kemal Cingirt ve Daniel Svetoslavov Dimov'un transfer yasağının kalkmasından dolayı huzursuz olduğu ve transfer dönemi bitmeden başka bir kulüple anlaşabileceği iddia edildi. Teknik Direktör konusunda da belirsizlik yaşayan Manisaspor'u önümüzdeki günlerde zor bir süreç bekliyor.





Editör: TE Bilişim