Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, üç oyuncu ile anlaşmak üzere olduklarını ve gelecek hafta içerisinde bu transferlerin netlik kazanacağını söyledi.
Akhisar Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdürüyor. Yeşil-siyahlı oyuncular dün fonksiyonel hareket analizi (laktat) testinden geçerken, bugünde ısınma hareketleri ve dar alanda kısa paslaşma yaptı. Yeşil-siyahlılar ilk hazırlık maçını yarın saat 18.00'de Topuk Yaylası'nda Bandırmaspor ile yapacak.
Öte yandan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri kampı ziyaret ederek teknik heyet ile bir toplantı gerçekleştirdi. Yeşil-siyahlılar yapılan toplantı ardından ikinci etapta yapılacak ilk hazırlık maçı ardından eksikliklerin tam listesini sunacak teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim ise hareket planı oluşturacak.
Transfer konusunda da gelişmelerin yaşandığı Manisa ekibinde Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar 3 oyuncu ile masada olduklarını ön libero ve sağ kanat oyuncularıyla alakalı gelecek hafta sonuna kadar transferlerin netlik kazanacağını söyledi. Acar, basında çıkan tüm isimlerin doğruluğu yansıtmadığını belirtti.
Editör: TE Bilişim