Manisa Merkez'de yeşil alan azlığından şikâyet edilirken mevcut yeşil alanlara da ilgili belediyeler tarafından yapılar yapılması tepki çekti. Şehzadeler Belediyesi tarafından, Peker Mahalle Muhtarlığı binası olarak yapılan inşaat da mahallede bulunan Şehit Pilot Üsteğmen Okan Divrik parkı içerisine yapılınca, mahalle halkı duruma tepkisini dile getirdi.

Manisa Şehzadeler İlçesi Peker Mahallesi'nde bulunan Şehit Pilot Üsteğmen Okan Divrik parkı içerisine yapılan muhtarlık binası mahalle sakinlerinden eleştiri aldı. Şehzadeler Belediyesi tarafından Peker Mahalle Muhtarlığı binası olarak kullanılması amacıyla yapılan binanın parkın içine yapılmasını doğru bulmayan vatandaşlar belediyeye çağrıda bulundu.
ZATEN YEŞİL ALAN YETERSİZ
Mahallede yeşil alan yetersizliği olduğunu söyleyen vatandaşlar, binanın yeşil alan olan parkın içinden ziyade başka bir yerde yapılmasının daha doğru olacağı görüşünde birleşti.
BİNA NEREDEYSE BİTMİŞ
Öte yandan Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan binanın kaba inşaatı neredeyse bitmiş durumda. Binanın sadece ince işçiliği kalırken, mahalle sakinlerinin sesine kulak verilip verilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.
Neslihan AKÖZGÜR
Editör: TE Bilişim