Manisa'daki 128 yıllık geçmişe sahip Manisa Lisesi mezunlarının kurduğu Manisa Lisesi Mezunları Derneği, lisenin eski mezunlarını Anemon Otel'de düzenlediği yemekte bir araya getirdi. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yemeğe Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Manisa'da FETÖ soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Kazım Özsoy, eski bürokratlar, eski okul müdürleri, öğretmenler ve lisenin eski mezunları katıldı.
Yemekte konuşan Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın, derneğin şuan 350'ye yakın üyesinin bulunduğunu ifade ederek, derneğin geçmiş ile gelecek arasında bir köprü kurduğunu ifade etti. Dernek Başkanı Yatkın "128 yıllık tarihi bir geçmişe sahip olan Manisa Lisesi, bu zamana kadar yaklaşık 60 bin öğrenci mezun etti. Derneğimizin amacı hem eski mezunlarımızı bir çatı altında toplamak, hem de lisenin yeni mezunlarını veya okuyan öğrencelerinin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak. Sadece ilimizde oturanları değil, liseden mezun olmuş ve ilimizden taşınmış mezunları da bir araya getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Derneğin 2 yıldır etkin bir şekilde faaliyette bulunduğunu ifade eden Yatkın, özellikle eğitim ve öğretime katkıda bulunmak için önümüzdeki günlerde yeni projeler hayata geçireceklerini ifade etti.
Konuşmanın ardından geceye katılan eski mezunlar biraya gelmenin mutluluğunu seslendirilen şarkılara birlikte eşlik ederek gösterdi.
Editör: TE Bilişim