Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları kapsamında açılan kursları sık sık ziyaret ederek sporcularla bir araya geliyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün 20 branşta açtığı İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları devam ediyor. Yetenekli sporcuların da tespit edildiği kursları sık sık ziyaret eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, sporcularla yakından ilgileniyor. Yaz tatillerini spor yaparak geçirmenin mutluluğunu yaşayan çocuklara ayrıca meye suyu ve kek ikram eden Savaş Duman, antrenörlerden de çalışmalar hakkında bilgi alıyor.
Yaz Spor Okulları kapsamında açılan kurslara ilginin yoğun olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Kurslara olan ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Bu kurslardan sporcularımız ücretsiz olarak faydalanıyor. Spor sayesinde çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmış oluyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz ve geleceğimizin de teminatıdır. Onları ne kadar iyi yetiştirirsek Güçlü Türki'ye yolunda daha güçlü bir gençlik oluşturmuş oluruz. Bütün tesislerimiz halkımızın hizmetindedir. Çocuklarını spora gönderen tüm anne ve babalara teşekkür ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim