TFF 1'inci Lig'de geçen hafta Giresunspor'a mağlup olan, ardından Ulusal Kulüp Lisansı kriterlerini yerine getiremediği için hafta içinde 3 puan silme cezası alan, son olarak Çorum Belediyespor'a 3-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Manisaspor'a bir darbe de sakat oyunculardan geldi.
Pazartesi günü iç sahada oynanacak Göztepe maçı öncesi kupa randevusunda sol ayak baş parmağından sakatlanan Nuri Terliksiz, sol dizinde darbeye bağlı ağrılar olan Erman Bulucu ve soğuk algınlığı geçiren Harry Novillo bugünkü antrenmanda yer almadılar.
Siyah beyazlı ekipte 3 futbolcunun durumunun yarınki ter idmanından sonra netlik kazanacağı belirtildi.
Bu arada yüzde 5'lik kota uygulaması yapmadan 3750 kişilik Gediz kale arkasını Göztepe taraftarına tahsis ederek jest yapan yönetim bilet fiyatlarını Tarzan tribünü 10, kapalı alt 15, misafir tribünü ve Spil kale arkası 20'şer TL olarak açıkladı.
Öte yandan genç yetenekleri keşfetmesiyle tanınan Teknik Direktör Koray Palaz'ın, Çorum mağlubiyeti sonrası gençlerden Alper Mete, Gökdeniz Varol, Ömer Buğdaycı, Kaan Bağış ve Sangare'yi altyapıya göndermesi tepki çekti.
Editör: TE Bilişim