Bu kapsamda Demirci Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan personellere eğitim verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı, Demirci Koordinasyon İşleri Müdürlüğü'nde görevli personele yönelik kurumsal kültür ve finansal okuryazarlık eğitimi gerçekleştirdi. Demirci Ticaret ve Sanayi Odası seminer salonunda yapılan eğitimde Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz da yer aldı. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nde görevli 103 personelin katıldığı eğitimde MASKİ Eğitim Şube Müdürü Necmi Şirinkaya, kurumsal kültür, Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal ise finansal okuryazarlık konusunda eğitim verdi.

"EĞİTİM SEFERBERLİĞİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ"
Eğitimde konuşan Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün önderliğinde başlatmış olduğumuz eğitim seferberliği ile Manisa'nın bütün ilçelerine eğitim hizmeti götürüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve çalışmalarında kalite ve memnuniyetin artması için personelimizi yüksek niteliklerle donatmak bizim görevimizdir. Bilinçli çalışanlar kendilerine verilen talimatları en üst düzeyde başarı ile tamamlamaya gayret eder. Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve yöneticileri en alt düzeyden en üst makama kadar vatandaşlarımıza hizmet bilincini taşımaktayız. Eğitimlerimizin amacı bu bilinci pekiştirmektir" dedi.

"MANİSA'YI ÇAĞDAŞ BİR KENT HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Manisa'yı çağdaş, gelişmiş ve yüksek kaliteli yaşam standartlarına sahip bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Eğitimli ve bilinçli çalışanlarla hizmetlerimiz başarıya ulaşacaktır. Her bir personel bizim için önemlidir. Dolayısıyla bütün personelimize en üst düzeyde eğitim kazandırmak amacımızdır. Bütün ilçelerimize gidilmeli ve bütün personelimize ulaşılmalıdır. Bizim hizmet bilinci ve aşkımızı bütün personel öğrenmeli ve taşımalıdır. Halkımızın bize verdiği görev ve yetkiyi en iyi şekilde değerlendireceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim