Geçtiğimiz yıl pankreas kanserine yakalanan 61 yaşındaki Hacı Etken, idrarında gördüğü kandan şüphelenip hastaneye gittiğini ve pankreas kanserine yakalandığını öğrendiğini söyleyerek yaşadığı süreci şöyle anlattı:
"Bir gün idrarımı yaparken hafif kan geldiğini gördüm. Önceleri pek önemsemedim geçer diye düşündüm. Ama öyle olmadı. Her geçen gün daha da çok kan gelmeye başladı. Midem de bulanıyordu. Ne yesem çıkarıyordum. Hastaneye gidip durumu doktoruma anlattım. Birkaç tahlil istedi. Sonuçlar karşısında, ‘tahmin ettiğim gibi' dedi. Sorunun pankreastan kaynaklandığını, bunun kanser olduğunu hemen tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi. Öylede yaptık. Aradan 6 ay kadar geçmişti. Ancak sonuç değişmemişti. Bu dönemde komşum bana Ege Lokmanı tavsiye etti. Kendisi de bitki kürleriyle iyileşmişti. Bundan cesaret alarak Ege Lokman Şevki Güngör'e gittim. Yanımda götürdüğüm raporları bir süre inceledikten sonra korkmamam gerektiğini pankreas kanserinden çok sayıda kişinin bitkilerle iyileştiğini söyledi. Güngör'ün verdiği bitkisel ürünleri hiç aksatmadan kullandım. Aradan 3 ay kadar geçmişti. Tekrar hastaneye gidip tahlil verdim. Sonuçlar mükemmel çıkmıştı. Kanserden eser yoktu. Çıkan sonuç karşısında çok sevinmiştim. Kendisinden Allah razı olsun"

"ÖNCE DOKTORA GİTMELERİNİ ÖNERİYORUZ"
Manisa Kırkağaç'ta bitkisel destek tedavisi ile çok sayıda hastanın şifa bulmasına yardımcı olduklarını belirten Ege Lokman Şevki Güngör ise pankreas kanseri ile ilgili edindiği bilgileri paylaştı. Güngör, "Sindirim sisteminde büyük sorunlara yol açan bu hastalık, insanın iştahını kesip bulantı, kusma, sırt ağrıları, halsizlik, yüzünde ve gözlerinde sarılık ve hızlı kilo kaybı şeklinde belirti vermektedir. Bunlar olduğunda mutlaka doktora gidip muayene olmalıdırlar. Hastaya yapılan tahlil ve tetkiklerde, pankreas teşhisi konmuş ise hızla iyileşmesi için hem tıbbi hem bitkisel destek almaları gerekir. Çünkü bu iki tedaviyi aynı anda uygulayan hasta, çok kısa sürede iyileştiğini görüyoruz" dedi.
Bitkisel destek tedavisi alan kişinin karaciğerindeki değerlerinin birkaç ay içinde eski haline döndüğünü kaydeden Güngör, "Sarılık ortadan kalkarak, iştahı açılıyor ve hasta olan kişi yemek yemeğe başlıyor. Hasta psikolojik olarak da rahatlamış oluyor. Bunları hisseden hasta da iyileşeceğini düşünerek moral buluyor. Öncelikle şifayı Allah verir, biz vesileyiz. Bizim uyguladığımız bitkisel destek tedavisiyle çok sayıda kanser hastası iyileşti. Bize gelen hastalardan öncelikle mutlaka doktora gidip gerekli tahlillerini yaptırmalarını ve tıbbi tedaviyi mutlaka almalarını öneriyoruz" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim