Manisasporlu bir grup taraftarın yönettiği Tarzanlar Fan Clup isimli taraftar grubu Facebook hesaplarından yaptıkları paylaşımla önce ki hafta Denizbank Factoring'den Manisaspor'un geleceğini ipotek ederek alınan 5 Milyon TL'nin alınmasına vesile olan yönetim kurulu kararını yayınladı.
Yönetim kurulu kararında oy çokluğu yazılması rağmen, paylaşılan görselde Abdullah Mergen dahil sadece dört yönetim kurulu üyesinin imzasının yer alması dikkat çekti.
İŞTE TARZANLARIN YAPTIĞI PAYLAŞIM;
"Manisaspor'u bataklıktan kurtaramadıklarında bir işi başaramadıklarında istifa etmek yerine Manisaspor'u her seferinde daha da bataklığa sürükleyen Abdullah Mergen ve ekibi sınır tanımaz bir hamlesiyle onunla birlikte yönetimde yer almış insanlarla fikir ayrılığına düştü !!! Bu kişilere iyi bak Manisalı bu belgeye imza atanlar bu şehrin en büyük hainleridir.
İstifa etmesi gereken yerde bu kulübün geleceğini ipotek altına almaktan hiç çekinmedi. Ve bu belgeye imza atmayan az da olsa vicdan sahibi insanlar istifa etti. O kişilere çok geç yapmış olsalar dahi istifa ettikleri için teşekkür ederiz.
Bu belgeyi ortaya çıkarmak bizden, gereğini yapmak yetkililerden.
ABDULLAH MERGEN İSTİFA"

Editör: TE Bilişim