Kaplar hayvanseverlerle birlikte doldurulurken, her gün düzenli olarak kontrolün yapılacağı, can dostlarının ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi.

Şehzadeler Belediyesi, sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için çalışmalarını sürdürüyor. Şehzadeler Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Sadık Ataklı, Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler ve hayvanseverlerle birlikte ilçenin değişik noktalarına mama ve su kapları yerleştirdi. Belediye yetkilisi Sadık Ataklı, 5 bin mama ve su kabı ile birlikte hayvanların aç ve susuz kalmayacağını belirterek, "Hayvanların da bizlerle birlikte yaşama hakkı olduğunu biliyoruz. Bunun için ilçemizde hiçbir hayvanın aç ve susuz kalmasını istemiyoruz. 5 bin yemek ve su kabı dağıttık ve ilçenin değişik yerlerine yerleştirdik. Bunlar her gün sabah belediye çalışanları tarafından kontrol edilecek" dedi.

Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Reyhan Erbirliler de, belediyenin hayvanlar için su ve yemek kabı dağıtmasının farkındalık yarattığını dile getirdi. Dernek Başkanı Erbirliler, il merkezindeki iki ilçe belediyesinden en kısa sürede hayvan barınağı yapmaları çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilişim