Olay, dün akşam saatlerinde Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba olan iki ailenin bireyleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle aynı aileden 2013 yılında derece alan vücut geliştirme sporcusu Vasfi Efe, Ç.E. (43), S.E. (37) ve diğer aileden E.F. (27) ve eşi E.F. (36) aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Vasfi Efe tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili İ.E., A.E., A.E., F.Ç. gözaltına alındı.
Kavgada bıçaklanarak öldürülen genç sporcu Vasfi Efe için Altıntaş Camii'nde düzenlenen cenaze törenine CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, genç sporcunun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç sporcu kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.
Türkiye'de 2013 yılında yapılan Vücut Geliştirme Şampiyonasında dereceye giren Vasfi Efe, 2016 yılında düzenlenen yarışmalara da katılmış ve Avrupa'da düzenlenen şampiyonalarda da antrenör olarak yer almıştı.
Editör: TE Bilişim