Bölgesel Amatör Lig 9.grup lideri Turgutluspor ilk yarının son maçında evinde Etispor'u ile karşılaşacak. Pazar günü Turgutlu Yedi Eylül Stadyumundan oynanacak maçta Turgutluspor taraftarı ilk yarının son maçında takımına yine tam destek olacak.
Oynadığı 11 maçta 10 galibiyet elde ederek 7 puan farkla grup lideri olan Turgutluspor, grubun 9.sırasında yer alan Etispor'u evinde ağırlayacak. Bu karşılaşmanın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı siyahlılarda parola yine galibiyet. Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Turgutluspor ilk yarının bitimine 1 hafta kala koyduğu hedefe bir adım yaklaştı. Yeniden profesyonel liglere geri dönmek isteyen Turgutluspor'da taraftarda kenetlendi ve takımına zor günlerinde sahip çıktı. Yeniden profesyonel arenaya dönmeyi hedefleyen kırmızı siyahlılarda başkan Hakan Sezer, 3.lige çıktıktan sonra da hedefin 2.lig olduğunu vurguladı.
Etispor karşısında oyuncularını rehavete kapılmamaları yönünde uyaran teknik direktör Hakan Şapçı, kurmaylarıyla birlikte takımını bu karşılaşmaya hazırlıyor. Şapçı;" Hedefimiz 3.lig ve bu yönde çalışıyoruz, ilk yarının son maçında evimizde kazanmak istiyoruz. Aynı performansı ligin ikinci yarısında da sürdürmek istiyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim