MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin çalışanlarından 3 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ayrıntıları netleşmeye başladı. Arkadaşlarını kaybeden işçiler "Herşey anda Oldu" diye olayı özetledi.
Sabah saatlerinde yaşanan ve Manisa'yı yasa boğan kazanın ayrıntıları netleşmeye başladı. Edinilen bilgiye göre, yeni çevre yolunda orta refüj düzenlemesi için erken saatte mesaiye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı çalışanı işçiler, çalıştıkları alandan birkaç metre uzaktaki iş makinesine 45 E 0308 plakalı aracın çarpma gürültüsüyle sarsıldılar. Bir anda neye uğradıklarını şaşıran işçiler, sabah mesaiye başladıkları üç arkadaşını yolun kenarında cansız yatar vaziyette görünce şoka girdiler.
SÜRÜCÜ AŞAĞI İNDİ "OLDU BİR KERE" DEDİ
Görgü tanığı işçilerin ifadesine göre, kazanın ardından işçilere çarpan aracın sürücüsü aracından aşağı indiğinde şokun etkisiyle ne yapacağını şaşırdı ve iddiaya göre " Oldu bir kene ne yapayım" dedi. Bu sırada arkadaşlarını kaybetmenin acısını yaşayan bazı işçiler araç sürücüsüne saldırmak istedi. Kazanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri sürücüyü işçilerin elinden alarak uzaklaştırdı.
BELEDİYE ÇALIŞANLARI OLAY YERİNE GELDİ
Olayın erken saatte duyulmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı çalışanları hemen kazanın meydana geldiği bölgeye geldi. Daire Başkanı Bahadır Belek ve diğer çalışanlar, yaralı işçilerin durumları hakkında bilgi aldıktan sonra arkadaşlarını kaybeden işçileri sakinleştirmeye çalıştı. Bazı işçilerin sabah aynı anda mesaiye başladıkları arkadaşlarını kaybetmenin verdiği acı ile sinir krizine girdiği görüldü. Polis ekipleri olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken yaralı işçilerin tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
Editör: TE Bilişim