İl genelinde vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü'nden ikinci Mobil Tahsilat Aracı'nın müjdesi geldi. MASKİ hizmet binası önüne getirilen aracı Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Mahmut Bilgen ile Erdal Nohutçu ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Parlak tanıttı. Başkan Ergün, araçların sayısının önümüzdeki dönemde artmasının talimatını verdi.
VATANDAŞLAR ARAÇTA HANGİ İŞLEMLERİ YAPABİLİYOR?
MASKİ'nin ilk olarak Turgutlu'da hayata geçirdiği ve ikincisini Salihli için hazırladığı araç sayesinde vatandaşlar, fatura ödemesi, bakiye yükleme işlemleri için abone merkezine gitmek zorunda kalmayacak. İlçe merkezlerinde bulunan MASKİ hizmet binalarına gidemeyecek durumda olan yaşlı, engelli ve merkeze ulaşım imkanı zor olan Salihlili vatandaşlar işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirebilecek.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisalıların hayatını kolaylaştıracak çalışmaları birer birer yerine getirdiklerini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Attığımız her adımda hemşehrilerimizi düşünüyoruz. Geçtiğimiz haftalarda Turgutlu'da hizmet vermeye başlayan aracımızın ikincisini de hazırladık.Bu aracımız Salihli ilçesinde hizmet verecek. Hizmet binamıza gidemeyecek durumda olan vatandaşlarımız bu sayede işlemlerini kolaylıkla halledebilecek. Araçların sayısının artması için talimat da verdim. Önümüzdeki dönemde araçlarımızın sayısı artacak. Yeni ‘Mobil Tahsilat Aracı'mızın Salihlili hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim