Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor bugün yapacağı akşam idmanı ardından gece yarısı İzmir'den havayolu ile Gaziantep'e gidecek.
Yeşil-Siyahlılarda iki as kaleci Fatih Öztürk ve Milan Lukac ile N'Guemo ve Alper sakatlıklarından dolayı Gaziantep kadrosunda yer alamıyor. Akhisar Belediyespor, Teknik Direktörü Tolunay Kafkas önderliğinde yapacağı taktik idmanı ile Gaziantep çalışmalarını tamamlayacak.
4 Aralık 2016 Pazar günü saat 16.00'da Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda oynanacak ve Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı karşılaşma öncesi konuk ekip Akhisar Belediyespor ligde 13 puan ile 12.sırada yer alırken ev sahibi ekip ise 11 puan ile 15.sırada yer alıyor. Konuk ekip Akhisar Belediyespor Süper Lig'de 8 karşılaşmada rakibine karşı 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 kez de mağlup olurken 9 gol atarken kalesinde ise 4 gol gördü. İki ekip arasında yapılan son müsabakada Gaziantep evinde Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuştu.
Gaziantep karşısında 3 puan için umutlu olduklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ilk devre sonuna kadar 20 ile 25 puan arasında bitirmeyi hedeflediklerini belirtti
Editör: TE Bilişim