Elde ettikleri derecelerle adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, yakın zamanda düzenlenecek olan turnuvalara hazırlanan judocuları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, hazırlıklarını sürdüren judo takımını ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Sorumlusu Zafer Şişmanlar, Judo Antrenörleri Fatih Akcan ve İsmail Canıtez'de yer aldı. Şişmanlar ve antrenörler Akcan ile Canıtez'den çalışmalar hakkında bilgi alan Memiş, judo takımının başarılarıyla gururlandıklarını söyledi. Büyükşehir Belediyespor olarak bütün branşlarda başarı hedeflediklerinin altını çizen Memiş, "Judocularımız geride kalan dönemde gerek Türkiye, gerekse uluslararası mücadelelerde ilimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Önümüzdeki süreçte de bu başarıların devam edeceğine yürekten inanıyoruz" dedi.
DESTEK BİZDEN BAŞARI SİZDEN
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un hedeflerinin her zaman yukarısı olduğunu ifade eden Memiş, "Öncelikle yıllarca hem amatör, hem de profesyonel olarak sporun içerisinde yer alan bir Belediye Başkanına sahip olduğunuz için şanslı olduğunuzu unutmayın. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün spora destekleriyle kulübümüze ve diğer amatör kulüplerine önemli yatırımlar yapıldı. Bu anlamda Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak her zaman arkanızdayız. Destek bizden, başarı sizden" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim