Özel sektör temsilcileri ile irtibatlı olarak işsiz vatandaşlara iş bulma olanağı sağladıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2014 yılı Haziran ayında kurduğumuz istihdam masamız sayesinde 5 bin 400 vatandaşımızın işe girmesine katkı sağladık." dedi.
Hayatın her alanında halkın refahı için çalışan Şehzadeler Belediyesi, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, kurmuş olduğu istihdam masası sayesinde işsiz vatandaşların iş bulmalarına yardımcı oluyor.
2014 yılı Haziran ayında belediye bünyesinde İstihdam Masası kurduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak 170 bin nüfuslu Şehzadeler'in her mahallesine rutin belediyecilik hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra Şehzadeler'de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarına da kayıtsız kalmıyoruz. Bu bağlamda iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek için göreve geldiğimiz yıl İstihdam Masamızı kurarak iş arayan vatandaşlarımıza yardımcı olamaya başladık. Manisa'da faaliyet gösteren özle sektör temsilcileri ile bu konuda irtibat kurarak kendilerine işçi bulma noktasında gereken desteğimizi ifade etmiştik. Bu konuda talebimize olumlu yanıt veren firmalarla ile sürekli diyalog halinde olarak belediyemiz İstihdam Masasına başvuruda bulunan işsiz vatandaşlarımızı bu firmalara yönlendirip iş bulmalarına yardımcı olduk. 2014 yılı Haziran ayından bu yana Manisa OSB ve Özel sektörde toplamda 5 bin 400 vatandaşımızın iş bulmasını sağladık. Bu çalışmalarımızı aynı şekilde devam ettireceğiz. Sadece 2016 yılı içerisinde bu gün itibarı ile bin 800'e yakın vatandaşımızın iş bulmasına yardımcı olduk" dedi.
Editör: TE Bilişim