Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Tarsus İdman Yurdu forması giyen Mehmet Yılmaz'ı kadrosuna kattı. Halil Onultmak Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma sağlandı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce Samsunspor, Keçiörengücü, Fatih Karagümrük ve son olarak da Tarsus İdman Yurdu forması giyen sağ bek oyuncusu Mehmet Yılmaz'ı transfer etti. Halil Onultmak Spor Tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman da yer aldı.
BU KULÜPTE ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIM
Manisa Büyükşehir Belediyespor'a transfer olmasında Kulüp Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve Sportif Direktör Bülent Ataman'ın büyük pay sahibi olduğunu belirten başarılı sağ bek oyuncusu Mehmet Yılmaz, "Birçok kulüple görüştüm. Tercihim hedefleri olan ve başarıyı kovalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor oldu. İnşallah bu sezon bu takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu.
YETENEKLİ BİR OYUNCU TRANSFER ETTİK
Yetenekli bir oyuncu transfer ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Mehmet Yılmaz'ı Samsunspor'da yöneticilik yaptığım zamandan tanıyorum. Kendisi 3.Lig'de şampiyonluk yaşamış bir arkadaşımızdır. Oyuncumuz 21 yaşında ve genç yaşına rağmen önemli kulüplerde yer aldı. Mehmet Yılmaz'ın beklediğimiz ve hedeflediğimiz başarıya ulaşmamızda büyük katkısı olacağına inanıyorum. Başarılı bir sezon geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.


Editör: TE Bilişim