Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor'un kampını ziyaret etti.
Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kartepe'de yeni sezon hazırlıklarına devam ederken Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, dün akşam saatlerinde kampa ziyarette bulundu. Başkan Ergün kamp yapılan otelde Teknik Direktör Levent Eriş, teknik heyet ve futbolcular tarafından karşılandı. Futbolcularla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, daha sonra takımla birlikte yemek yedi. yemeğin ardından futbolcularla sohbet eden Başkan Ergün, Teknik Direktör Levent Eriş'ten takımın son durumu hakkında bilgi aldı.
"Birlik ve beraberliğiniz sezona yansıyacaktır"
Takımın Kartepe kampında birlik ve beraberlik duygularını geliştirdiğine şahit olduğunun altını çizen Başkan Ergün, "Bu birlik ve beraberliğinizin sezona da yansıyacağına inanıyorum. Bu yıl sizlerden beklentilerimiz yüksek. Bunun bilincinde olduğunuzu biliyorum. Sağlıklı, sakatsız bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum" dedi. Öte yandan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, takımın bugün Kırklarelispor ile oynayacağı hazırlık maçını izleyecek.











Editör: TE Bilişim