Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde bir şahıs internette gördüğü otomobili satın almak bahanesiyle gittiği işyerinde otomobil sahibi ile anlaşarak otomobili almak için müşteri oldu. İddialara göre şahıs otomobili denemek istediğini söyleyerek anahtarı alıp otomobile bindi ve uzaklaştı. Otomobile binip giden şahıs bir daha geri dönmeyince araç sahibi durumdan şüphelenerek olayı polise haber verdi. Otomobilin plakası ve şahısın eşkâli polis ekiplerine verildi.
24 SAAT POLİS EKİPLERİ MANİSA'DA GEZEN OTOMOBİLİ ARADI
Otomobili çalan şahıs tüm gün Manisa'da gezmeye devam ederken, maddi hasarlı kazaya karışıp olay yerinden uzaklaştı. Kazaya karışan diğer araç sürücüsü kaçan aracın plakasını ve kaçış yönünü bildirdi.
POLİSİN ARADIĞI OTOMOBİL KAZAYA KARIŞIP KAÇTI
Kazaya karışıp kaçan otomobil ile polis ekipleri tarafından kovalamaca başladı. Yakalanacağını anlayan şüpheli şahıs otomobili Şehzadeler İlçesi Çarşı Bulvarı Taş Mescit civarında bırakarak kaçtı. Polis ekiplerince alınan otomobil Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından sahibine teslim edildi. Otomobili bırakıp kaçan şahıs için arama ve yakalama çalışması başlattı.
HABER:SERKAN ÖZCAN

Editör: TE Bilişim