MASKİ tarafından Sarıgöl'ün Dutlukuyu Mahallesinin yetersiz su sorununu çözmek için açılan sondaj kuyusunun yanı sıra, mahalleye yeni bir terfi hattı kazandırılacak.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesinin Selimiye'ye bağlı Dutlukuyu Mahallesinin içme suyu ihtiyacını karşılamak için başlattığı çalışmalarına devam ediyor. MASKİ'nin bu amaçla yürüttüğü faaliyetler kapsamında ilk etapta mahallede saatte 20 ton verime sahip yeni sondaj kuyusu açılarak devreye alındı. Mahalleye yetecek suyu temin edebilmek için çalışmalarını sürdüren MASKİ, açılan sondajın depoyla bağlantısını sağlamak amacıyla yeni bir terfi hattı projesi geliştiriyor. Mahalleye yeterli içme suyu sağlayacak projenin ölçümleri MASKİ Projeler Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan mühendisler tarafından yapıldı. Projeye ilişkin çalışmalar hızla sürüyor.

"ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ"
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, mahallede gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sarıgöl ilçemizin Dutlukuyu Mahallemizde mevcut suyun yetersiz olduğu bilgisini aldık ve hemen çalışmalarımıza başladık. Öncelikle açtığımız yeni sondajla bir su kaynağı daha temin ettik. Şimdi de bu sondajdan aldığımız suyu depomuza ulaştıracak hattı yapacağız. Mevcut hattın da küçük bir bölümünden faydalanarak, mahallemize sıfırdan terfi hattı döşeyeceğiz. MASKİ Genel Müdürlüğümüz olarak, içme suyu konusunda sıkıntı yaşayan mahallelere çözümler üretmek adına aralıksız çalışıyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim