Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay, Genel

İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkan Yardımcısı Ece Bingöl'ün duygusal ve etkileyici konuşmasıyla başlayan etkinlik İşletme Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hatice Yurtsever’in deneyimlerini paylaşması ve Rektör Prof. Dr. Rana Kibar'ın kariyer fuarının önemine vurgu yapan ve öğrencilere ilham veren konuşmasıyla devam etti.

Rektör Kibar, öğrenciler ile iş dünyasının bir araya gelerek önemli bağlantılar kurduklarını belirtirken, geleceğin liderlerinin bu tür etkinliklerde bir araya gelerek deneyim paylaşımında bulunmalarının hem öğrencilerin kariyer yolculuklarını şekillendirmesine hem de iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yeteneklere erişmesine katkı sağladığını vurguladı.

KPMG Türkiye Yardımcı Ortağı Yeminli Mali Müşavir Hilmi Atağan'ın deneyim dolu konuşması ve İŞKUR İş Kulübü Lideri Nurcan Sayı'nın önemli bilgiler sunduğu konuşması katılımcılara ilham kaynağı oldu.

İlköğretmen Okulu'nun açılış yıl dönümü kutlandı İlköğretmen Okulu'nun açılış yıl dönümü kutlandı

Gül Yılmaz'ın interaktif mülakat simülasyonu ise öğrencilere pratik bir deneyim sunarken, DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Saygın Uslu'nun paylaştığı bilgi ve deneyimlerle etkinlik zenginleşti. Etkinlik, firmalara teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Kariyer fuarı, öğrencilerin iş dünyasıyla ilk adımlarını atmalarına yardımcı olurken, işletme sektörünün gelecekteki liderlerini buluşturarak sektörel iş birliklerinin ve yenilikçi projelerin önünü açtı.

Geleceğin Liderleri MCBÜ İşletme Fakültesi 2. Kariyer Fuarı, öğrenciler ve iş dünyası arasında köprüler kurarak geleceğe dair umut verici adımların atılmasına vesile oldu.

Muhabir: Özkan ÇELİK