ilan.gov.tr’de daire, arsa, tarla, araba ilanları yayınlanmaya devam ediyor…

En çok kazandıranı uzmanı açıkladı! Parasını buna yatıran köşeyi dönecek En çok kazandıranı uzmanı açıkladı! Parasını buna yatıran köşeyi dönecek

Bir borçtan dolayı icra yoluyla satışa çıkarılan mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/309 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabileceği belirtildi.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları hakkında şu bilgiler verildi:

“Manisa’nın Kırkağaç ilçesine bağlı, Şaireşref mahallesi İstasyon yolu mevkiinde bulunan taşınmaz 100 ada, 1 parselde kayıtlıdır. E blok zemin kat 1 numaralıl bağımsız bölüm tam hisse ile borçluya aittir. Kat mülkiyeti mevcuttur. Dairenin 99 metrekare alana sahiptir. 33 yıllık betonarme binadır. Yatak odası salon çocuk odası mutfak wc banyo hol ve 2 balkonu bulunmaktadır.

Giriş kapısı çelik iç kapılar ahşap pencereler PVC doğrama dış cepheler sıva üzeri plastik boya zeminler ahşap laminant yer kaplaması duvarlar sıva üzeri plastik boya ıslak hacimler duvarlar ve zemin fayans kaplama mutfak tezgahı granit mutfak dolapları ahşap balkon çıkış kapıları pvc doğrama balkonlar ve pencerelerin bazıları panjurlu olup bulunduğu binada asansör ve otopark yoktur. Bodrum mevcuttur. Isınma klima ile yapılmaktadır.”

Muhammen bedeli 450 bin TL olan taşınmazsın birinci satış günü 1 Mayıs 2024 olarak belirlendi.

Adresi : Şair eşref Mahallesi Halit Kayadipli Sokak İle 148,128 Sokakları Arasında Kalan Gözde Sitesi E Blok Zemin Kat 1 Nolu Kırkağaç / MANİSA

Yüzölçümü : 99 m2

Arsa Payı : 1/82

İmar Durumu : BLOK NİZAMINDA KONUT KULLANIM ŞEKLİNDE E:2.5 YENÇOK 12.50m

Kıymeti : 450.000,00 TL

KDV Oranı : %1

Kaydındaki Şerhler: Diğer : EK: KÖMÜRLÜK

Muhabir: Özkan ÇELİK