Eğitimci ve akademisyen Selçuk Şirin sosyal medya hesabı üzerinden belediye başkanlarına çocuk ve gençlere yönelik Hoş Geldin Bebek Paketi, Her Mahalleye Kaliteli Bir Kreş, Kent Enstitüleri ve Girişimcilik Merkezleri olmak üzere 4 proje önerdi.

Söz konusu paylaşımı alıntılayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Öncelikle bizlere ilettiğiniz açık mektup ve önerileriniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak evlatlarımız için sizlerle aynı paydada buluşmaktan ve projelerimizi paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” ifadelerini kullanarak, planlanan projeleri tek tek saydı.

Altılı Masa’da yaprak dökümü! Altılı Masa’da yaprak dökümü!

‘Hoş geldin bebek’ paketinden, ücretsiz belediye kreşlerine kadar 9 projenin yer aldığı çocuk ve gençlere yönelik atılacak adımları paylaşan Başkan Zeyrek, “Bu projeler, çocuklarımız ve gençlerimiz için yapacağımız projelerimizden sadece birkaçı. Hizmetlerimizin açılışlarında da sizleri Manisa’da ağırlamaktan memnuniyet duyarız.” şeklinde cevap verdi.

CHP’li Zeyrek, Manisa’da hayata geçirilecek projeleri şöyle sıraladı: Hoş geldin bebek paketi, Doğum öncesi hamile gıda paketi, 0-2 yaş bebek sahibi ailelere aylık bebek bezi ve mama desteği, Çocuklar için teknoloji atölyeleri, Çocuklar için seyyar oyun alanları, Ücretsiz belediye kreşleri, Gençlerimizin ücret ödemeden faydalanabilecekleri çamaşır yıkama, internet, çalışma alanı ve eğitim desteği veren merkezler ve Dijital dershaneler. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK