Manisaspor’da akıl almaz işeler olmaya devam ediyor. Sancılı bir kongre sürecinin ardından artık beyaz sayfa açtık dedik. Gökay Budak ve yönetimi ile birlikte güzel günlere yelken açarız diye umut ediyor. Niyetler bu kadar iyi iken ilk icraatlar sancılı oldu. Daha dün bir bugün iki istifalar geldi. İstifa eden şahıslar neden kongrede gelip ben bu listede yer almıyorum demedi. Manisaspor üstünden hesaplar mı yapılıyor yoksa? Abdullah Mergen döneminde vurgun yemiş bir takım. Bırakın yeni yönetimden sonra nefes alsın. Ama olmuyor. Artık başkan Gökay Budak’ın derli toplu görüntü ile düşecekse de sağlam bir şekilde bu sezonu bitirmeleri lazım.

HAKSIZLIK ETMEM İSTEMEM

Yukarıda yazdıklarım Gökay Budak ve yönetimine değil listeye girip istifa edenlere. Ben istifa etmelerine bir şey demiyorum ama zor günler geçiren Manisaspor’un krizlerle anılmasını istemiyorum artık. Tabi bunları eleştirirken de yiğidi öldür hakkını ver misali kısa sürede gerçekleşen değişimlere de değinmek lazım. Bir kere Gökay Budak’ın başkan seçilmesinin ardından kulübün sosyal medyası tam anlamıyla aktif hale geldi. Ölü toprağı kalktı diyebiliriz. Ülke gündemine odaklı güncel bir sosyal medya oldu. Diğer yandan Manisaspor şehirle daha da yakınlaştı gibi. Bugün bir şehir turu olacak ki bence geç bile kalındı. Futbolcular, teknik heyet, yönetim ve taraftarlar hep birlikte Manisa esnafını ziyaret edecekler. Bunlar güzel hareketler. Bu adımların sıklaşması lazım. Tabi bir de somut adımların atılması gerek. En önemlisi sıcak para. Gökay Budak ve yönetimi  bu konuyu nasıl çözüm bulacaklar çok merak ediyorum doğrusu.

GELECEK SENENİN İSKELETİNİ KURMAK LAZIM

Manisaspor’da yönetimsel olarak bunlar yaşanırken saha içinde de sonuçlar pek iyi gitmiyor. Siyah-Beyazlılar maç sonralarını getiremiyor. Yarın zorlu bir Eskişehirspor maçı var. haftalar geçtikçe makasta açılıyor. Gerçekçi olmak gerekirse tabloda netleşiyor. Eldeki malzeme ile ancak bu kadar olur. Ama kadroya yeni monte edilen gençler beni heyecanlandırıyor. Asım, Furkan, Alper, Kemal, Berk, Kağan… Bu isimler daha da artabilir. Bu gençler gelecek sezonun iskelet kadrosunu oluşturmalı. Bu konuda ben Taner hocama güveniyorum. İşi zor ama gelecek sezonun kadrosunu bu seneden yaratabilir.