Manisa Futbol Kulübü rakip tanımıyor. İçerde dışarda bütün rakiplerinin biletlerini erken kesiyor. Manisa Futbol Kulübü “Ben bu ligin beyiyim” diyecek kadar kaliteli futbol oynuyor. İstediği an gollerini tereyağından kıl çeker gibi atıyor. Tribünlerdeki taraftarına da keyifli maç seyretme zevkini yaşatıyor. Dün de Tarsus karşısında güçlü rakibinin işini 25 dakikada şipşak bitirdi. Sonrası hikaye aldı, sazı eline oyunu istediği gibi yönlendirdi. İkinci yarıda Sinan Kurumuş oyuna girer girmez golünü atıp maçın 4-0’lık skorunu belirledi. Maçı izleyen Valimiz Ahmet Deniz’i, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ı ziyadesiyle memnun ettiler.

Manisa FK takımının muhteşem oyunu ile ilk yarı 3-0 bittiğinde Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanına oturdum. “Nasıl bir takım yapmışsınız?” dedim. Başkan Ergün “Seyretmek keyif veriyor dimi” dedi. Ben de “Bu başarı devam ederse tribünler yetmeyecek” dedim.

Bu maça Aydın Benlişen, Fatih Kadayıfçı ve Aydın Besen ile gittim. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Valimiz Ahmet Ahmet Deniz, Kulüp başkanı Mevlüt Aktan ve Başkanvekili Engin Anlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ile birlikte karşıladık. Yunus Öztürk’e “Hep Bilal Demir’le geziyorsun” dedim. Güldü. Ben Spor Müdürü Yunus’u severim. Görevini de ciddiyet içinde başarı ile yürütüyor. Her zaman olduğu gibi oğlum Gökmen ve Gökhan Aytaç da maçtaydı. Zerrin Ağar’ı göremedim. Tribünler doluydu. Demek ki başarı art arda gelince Manisa spor severi Manisa Futbol Kulübü’ne sahip çıktığını 4-0 yendiği Tarsus maçında gördüm. Bir de Manisa futboluna katkıda bulunanları ödüllendirme bu hafta da devam etti. Kasap Emin, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan tarafından Donatımspor’a, Manisa sporuna katkılarından dolayı forma ve plaketle ödüllendirildi. Kasap Emin Kaçar gerçekten futbol için elinden geleni yapan bir iş adamı.

İşte Pazar gününü Mümin Özkasap Stadında böyle güzel geçirdim.