Ülkemiz, 31 Mart 2019’da yerelde yöneticilerini belirlemek için sandık başına gidecek. Manisa’da da Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ve bireysel anlamda yarışa dahil olan adaylar, kendilerini anlatmak için sahadalar.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti ile MHP arasında kurulan Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün de, her zaman olduğu gibi yine halkın arasında, yine sahada. Konu seçim çalışması olunca tabi sahaya inme konusu biraz daha farklı bir boyut kazanıyor.

Cengiz Ergün Başkan, sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek ziyaretleri yaparken, bir yandan da sıkmadık el bırakmamak düşüncesiyle esnaf ve vatandaşla bir araya geliyor.

2009 yılından bu yana hatta daha öncesine dayanan bir Cengiz Ergün sevgisi var Manisalılarda. Sahada, kahvehanelerde, sokakta, bakkalda bunu görmek mümkün. Cengiz Ergün’e olan sevgi hayranlık düzeyi gözle görünür şekilde hissediliyor. Sevgili dostum, Cengiz Ergün Başkanımız bu durumun farkında ve çalışmalarında moral oluyor. Yaptığı hizmetler, ortaya koyduğu projeler ve halkın arasında olmak Cengiz Ergün’e sevgi olarak geri dönüyor.

31 Mart’ta sandığa gidilecek ve herkes yerelde yöneticilerini belirleyecek. Manisa kararını vermiş desek herhalde yanlış bir şey söylemiş olmayız. Görünen köy kılavuz istemez diye güzel bir atasözü var. Sandıktan çıkacak sonuç ne olursa olsun, kazanan Manisa olsun diyor, Manisa’yı yönetmeye talip olan tüm adaylara kolaylıklar diliyorum.