MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde su sıkıntısı yaşanmaması için sürekli olarak çalışıyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri Eroğlu mahallesinde ihtiyacı karşılamayan sondaja ilave olarak yeni bir sondaj kuyusu açtı. Yapılan analizleri olumlu çıkan sondaj kuyusu saniyede 4 litre su basıyor. Elektrik kabulü gerçekleştirilen kuyuda MASKİ ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından mahalleye su verilmeye başlandı. İçinde bulunduğumuz Ramazan Ayı'nda yetersiz su yüzünden sıkıntı yaşayan mahallenin su sorunu MASKİ ekiplerinin müdahalesiyle ortadan kaldırıldı. Çalışmalara MASKİ Genel Müdürlüğü'nden Elektrik Mühendisi Abdurrahman Karataş ve MASKİ Kula Sorumlusu Adem Zobudoğuş da katıldı.
MASKİ SAYESİNDE SU SIKINTISI ÇEKMEYECEĞİZ
Adem Baştürk MASKi ekiplerinin çalışmalarıyla sona erdirilen su sıkıntının ardından teşekkür etti. Baştürk, "İlçemizde bulunan sondaj kuyumuz artık ihtiyacımızı karşılamıyordu. Sağolsun MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemizde çalışma başlattı. Yeni bir sondaj kuyusu açıldı. Analiz sonuçlarının da olumlu çıkmasının ardından yapılan işlemler sonrası mahallemize yeni bir sondaj kuyusu kazandırılmış oldu. Hem Ramazan Ayı'ndayız hem de havalar iyice ısınmaya başladı. ancak MASKİ sayesinde su sıkıntısı çekmeyeceğiz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.
MAHALLELERİMİZDE ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATIYORUZ
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu Kula'da yapılan çalışma ile ilgili bilgi verdi. Nohutçu, "Sıcak havalardan vatandaşlarımızın olumsuz yönde etkilenmemesi için ekiplerimiz ilçelerimizde çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerimizde önemli çalışmalara imza atıyoruz. Ramazan Ayı içerisinde bulunduğumuz bu dönemde Kula'nın Eroğlu Mahallesi'nde yetersiz gelen sondaj sonrası çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz ilçedeki su sıkıntısını ortadan kaldıracak sondaj çalışmasını tamamladı. Artık mahallemizde 2 adet sondaj kuyusu var. Eroğlu mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımız su sıkıntısı yaşamayacak. Sondaj kuyusunun mahallemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilişim