Kula Belediyesi amatör ve profesyonel spor branşlarına destek vermeye devam ediyor. Kula'nın tanıtımına verdiği önem ve gerçekleştirilen yatırımlar ile radikal kararlar alan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı için transferlere imza atmaya başladı. Kulübün 2. Lig hazırlıkları kapsamında iki sporcu ile başkanlık makamında imzaları atan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz Ali Çayır ve Rahmi Çağlar Aksoy ile anlaştı. Yapılan transferlerle ilgili olarak konuşan Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takım Başkanı Vedat Yılmaz, "Spor tanıtımın en iyi yolu. Bu aracı kullanmak maksadıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Voleybol takımımızın tanıtıma ve Kula sporuna katkısı yadsınamaz derecede önemli bir yere sahip. Yapılan transferlerin takımımıza ve Kulamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BAŞKAN TOSUN "JEOPARKIMIZI TANITMANIN EN İYİ YOLLARINDAN BİRİSİ SPOR"
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise yapılan çalışmaları değerlendirdiği konuşmada; "Kula UNESCO Jeoparklar ağına dahil olan ve Türkiye'yi temsil eden tek ilçe. Bunun ilçemizin tanıtımında ve ulusal alanda yer sahibi olmasında sporun önemli bir yeri var. Jeopark adının daha iyi tanıtılmasında ve turizm noktasında getiri sağlamasının önü açılması gerekiyor. Tanıtımın ve reklamın en iyisi spor vasıtasıyla yapılmaktadır. Bu maksatla kulübün adını değiştirerek "Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı" yaptık. Yani transferler ile daha güçlü ve kaliteli bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Bu maksat ile ilk iki transferimizi yaptık. Birinci lig takımlarında oynayan Ali Çayır ve Rahmi Çağlar Aksoy'u renklerimize bağladık. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ali ÇAYIR (1981)

Oynadığı Takımlar; Emlak Bank, Kolejliler, Tokat Plevne, Halkbank, İstanbul Büyükşehir Belediye, Galatasaray, Jastrzebski Wegiel, MEF Okulları, Halkbank, Cicchetti Isernia, Gümüşhane Torul, Palandöken Belediye, Şahinbey takımlarında top oynadı. Ali Çayır 212 kere de milli takım kadrosunda bulunarak Ülkemizi temsil etti.

Rahmi Çağlar Aksoy (1984)
Oynadığı Takımlar; SSK, Polis Akademisi, Halk Bank, TED Koleji, Şahinbey, Bursa İnegöl Belediyesi. Rahmi Çağlar 50 kere de milli takım kadrosunda bulunarak Ülkemizi temsil etti.
Editör: TE Bilişim