Kurban Bayramı öncesinde yürütülen hummalı bakım ve temizlik çalışmalarıyla mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, kabirlere yakınlarını ziyarete gelen vatandaşların da hizmetindeydi. 17 ilçede ücretsiz otobüs seferleri ile mezarlıklara sorunsuz bir şekilde ulaşımı da sağlayan Büyükşehir Belediyesi, bunun yanı sıra vatandaşların taleplerine de anında cevap verdi.
Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kurban Bayramı öncesi verdiği mezarlık hizmetleri göz doldurdu. Manisa'nın 17 ilçesinde mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışması gerçekleştirerek mezarlıkları manevi duygularımıza yakışır hale getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, kabirlere yakınlarını ziyarete gelen vatandaşların da hizmetindeydi. Mezarlıklar Bakım ve Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ile şube müdürlüğüne bağlı personeller, kabirlere yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlarla ilgilenerek kolaylık sağladı. 17 ilçede ücretsiz otobüs seferleri ile mezarlıklara ulaşım imkanı da sağlayan Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, mezarlık girişinde vatandaşları gül suyu ile karşıladı.
MEZARLIK ÇALIŞMALARI GÖZ DOLDURDU
Yakınlarını kaybeden vatandaşlar, mezarlığa ziyarete geldiklerinde yapılan çalışmaları takdir ederken Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır da," Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Manisa'nın 17 ilçesinde periyodik olarak bakım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda mezarlıklarımızda bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, kabir ziyaretlerinde de vatandaşlarımızın yanlarında yer alıyoruz. Daire başkanlığımıza bağlı personellerimiz, mezarlıklarda vatandaşlarımızın taleplerini hızla yanıtlıyor. Ayrıca ücretsiz otobüs seferlerimiz ile de mezarlıklara ulaşımı sağlıyoruz. Vatandaşlarımız tarafından da hizmetlerimizin takdirle karşılanması bizleri mutlu ediyor" dedi.
Editör: TE Bilişim