AK Partililer, darbe girişiminin ardından teşebbüsün başarısız olmasına karşılık yeni bir kalkışmanın önüne geçmek için sürekli meydanlarda. Yaşanan hareketli dönemde AK Parti teşkilatlarında merak uyandıran ve harekete geçmelerini sağlayan bir mesaj, teşkilat gündemine bomba gibi düştü.
Whatsapp aracılığıyla teşkilatın üst kademelerine gönderildiği bilgisi edinilen mesajın alt kademelere ulaştırılması isteniyor. Mesajı önemli kılan noktaların başında gelen konu ise, ses kaydı şeklinde gönderilen mesajın, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a ait olduğu iddiası.
Fidan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında darbe karşıtı gösteri yapan AK Partililerin arasına sızacağı iddia edilen ajanlar. Ses kaydında bu ajanlara itibar edilmemesi isteniyor. İşte o ses kaydının tamamı: "Tüm il başkanları ve İstanbul başkanları, önemli not söyleyeceğim. Tüm Türkiye il başkanları ve ilçe başkanları; çok dikkatli şekilde dinleyin beni lütfen. Ve bu konuştuklarımı portalınızda paylaşarak bütün alt kadrolarınıza tek tek mesajla gönderin lütfen.
Arkadaşlar, devletin yanında bulunan STK'lara diğer ülkelerin ajanları, Fetocular ve kriptolar sizlerin yanına gelecek, ‘Fetocuların dükkanlarını yağmalayalım', Alevilere, solculara ‘Vatan hainleri' deyip gidip basalım diye teklif edecek. Bunlara kesinlikle uyulmayıp, direkt bunları emniyete şikayet edeceksiniz. İç savaş çıkarmak için Reis'in (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsediyor) yanında bulunan bütün STK'lara yanınıza bir hafta üç gün önce gelen, yanınızda bulunanlara dikkat edin. Sizin yanınızda iki gün durup gidip bir dükkanı, bir yeri yağmalayabilirler. Bu konuştuklarım ciddi duyumlar ve istihbarattır.
Bütün il başkanları ve ilçe başkanları kesinlikle kriptolar ve Fetocular veya yanınıza gelecek diğer ülke ajanları olacak. Çok dikkatli olun. Lütfen bunlara fırsat vermeyin, yanınızdan uzaklaştırın ve emniyete haber verin.
Bu benim emrimdir. Şu anda verdiğim emir kayıt altındadır. Bunu dinleyen herkes yükümlüdür. Sorumluluk kendi ilinde il başkanında ve ilçe başkanındadır. Herkes evine, ocağına, iline, ilçesine, yönetimine sahip çıkacak. Bunları lütfen sert bir dille alt kadromuza uyaralım. Meydanlarda oluyoruz, uyumuyoruz." 
O KAYDI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:


Editör: TE Bilişim