1 Haziran' da açıklanan valiler kararnamesi ile Kahramanmaraş' tan Manisa' ya atanan Vali Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e iade-i ziyarette bulundu. Tüm kurumlarla iş birliği içerisinde Manisa' ya güzel hizmetler kazandırılacağını ifade eden Vali Güvençer tüm Manisalıların Ramazan Bayramını tebrik etti.
1 Haziran'da yayınlanan Valiler kararnamesinin ardından Manisa' ya atanan ve iki hafta önce görevine başlayan MANİSA Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik' e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Çelik, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer' i başkan yardımcıları ile birlikte Belediye önünde karşıladı. Şehzadeler ilçesine güzel hizmetler kazandırmak için Şehzadeler Belediyesi ile birlikte çalışmalar yapacaklarını ifade eden Vali Güvençer "Manisa' da göreve başladığımızın 13.gününde değerli Şehzadeler Belediye Başkanımıza iadei ziyarete geldim. Kendisi göreve başladığım ilk günlerde büyük bir nezaket göstererek şahsımı ziyarete geldiler. Bu ziyarette hem kendi iyi dileklerini hem de Şehzadeler' de yaşayan vatandaşlarımızın beklentilerini iletmek üzere ziyarette bulunmuştu. Bende çok zaman geçmeden kendisine bir iadei ziyaret yapmak istedim. Bu ziyaret bir formel ziyaret, bu ziyareti yerine getirmekten elbette ki mutluyum. Bu ziyaretlerimiz kısa bir süre sonra sona erecek. Sonrasında Manisa' ya ilişkin, Şehzadeler' e ilişkin her türlü sorunda, her zaman, zaman ve mekâna bağlı kalmaksızın bir araya geleceğiz inşallah. Burada olacak her işe birlikte sevineceğiz. Karşılaşılacak olan her türlü sorunu inşallah birlikte çözüme kavuşturacağız. Bizler başta Belediye Başkanımız olmak üzere, bütün belediye çalışanlarımızla, kurumlarımızla daha güzel Manisa, daha güzel Şehzadeler için der ortağı olacağız, yol arkadaşlığı yapacağız. Ortada bir sorun var ise bunu hep birlikte göğüsleyeceğiz. Bugün yaptığımız sadece bir iadei ziyaret. Bizim birlikteliğimiz için böylesine özel zamanlar ve mekânlara ihtiyaç yok. Biz 7 gün 24 saat, görev süremizce, Allah ömür verdiği müddetçe Manisa için birlikte çalışacağız. Bu bir ayrıcalık değil zorunluluktur. Emeklerimizi ve iradelerimizi birleştirirsek bundan Manisa için güzellikler çıkacaktır. Ben bu düşüncedeyim, Şehzadeler Belediye Başkanımızın' da aynı niyette olduğunu farkındayım. Bu vesile ile Ramazan Bayramımızın da tüm İslam alemi, Manisa halkı ve Şehzadeler ilçesindeki tüm vatandaşlarımıza hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum" dedi.
"RABBİM BİZLERE GÜZEL HİZMETLERİ HEP BİRLİKTE YAPMAYI NASİP ETSİN"
Manisa'da görevine yeni başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer' i Şehzadeler Belediyesinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Değerli Valimiz Manisa' ya gelişinin 13.gününde Belediyemizi şereflendiler. Bu vesile ile kendilerine hoş geldiniz şeref verdiniz diyorum. Bilindiği gibi hem Vali Konağı hem de Vilayet binası Şehzadeler ilçemiz sınırları içerisinde, valimize öncelikli olarak belediye hizmetlerini vermenin mutluluğunu da ayrıca yaşıyoruz. Sayın valimizin konuşmalarında ki güzel dilek ve temennilerine yürekten katılıyorum. Bizde memleketimize, ülkemize ve güzel insanlarımıza hizmet etmek için gece gündüz demeden 24 saat çalışıyoruz. İnanıyorum ki birlikte çok daha güzel ve başarılı işlere imza atacağız. Manisa'mızın böylesine dinamik ve fedakâr bir valiye sahip olması bu şehir adına çok sevindirici bir gelişmedir. Rabbim güzel hizmetleri hep birlikte yapmayı bizlere nasip etsin. Sayın valimizin nazik ziyaretleri için tüm belediye çalışanlarımız adına kendilerine teşekkür ediyor, bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Çelik Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer' e üzerinde Manisa' da Şehzadelik yapmış olan padişahlarının resminin bulunduğu ahşap Saruhanbey türbesi minyatürü hediye etti.
Editör: TE Bilişim