Polisin her zaman yanında olduklarını belirten sağlıkçılar her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.
İstanbul'da 10 Aralık tarihinde Çevik Kuvvet ekiplerine yapılan hain saldırı sonrası polisin yanında olduğunu göstermek isteyen Türk Sağlık Sen Manisa Şubesi, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek polislere karanfil dağıttı. Şube Müdürü Gökhan Balaban tarafından karşılanan Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Balaban'la bir süre sohbet ederek, başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Şube Müdürü Balaban yapılan ziyaretin kendilerine moral verdiğini belirterek, İstanbul'daki saldırıda Manisa'nın iki şehidinin olduğunu ve Demirci ilçesinden de polis memuru Orhan Elmalı'nın durumunun ciddi olduğunu söyledi. Elmalı'ya acil şifalar dileyen Balaban ziyaretin kendilerine moral ve destek verdiğini söyledi.
Yapılan ziyaretin ardından Türk Sağlık Sen üyeleri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına karanfil takdim ederek başsağlığı dileğinde bulundu ve her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
Yaptıkları ziyaret hakkında açıklamada bulunan Türk Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Rıtvan Mutlu şunları söyledi:
"10 Aralık tarihinde İstanbul Vodafone Arena önünde meydana gelen elim terör olayı neticesinde kaybettiğimiz polislerimiz için biz de Manisa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulunduk. Buradaki arkadaşlarımıza başsağlığı dileyerek, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralı olan arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şehit olan tüm arkadaşlarımızın yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızın ailelerine de geçmiş olsun diliyor acil şifalar diliyoruz."
Editör: TE Bilişim