Geçen sene kötü zemini ile bu sene ise Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe maçında Robin Van Persie sakatlığın da yaşanan ambulans krizi ile Türkiye gündemine oturan Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda seneler geçmesine rağmen kale arkası tribünün üstünün ve tribün aralarında ki boşlukların kapatılması projesi gerçekleşmedi.
2013 yılında gündeme gelen ve dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından sıcak bakılan proje üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen hayata geçemedi. Türkiye'nin dört bir yanında modern stadyumlar yükselirken Ege'nin incisi Manisa'nın 1950'li yıllardan kalma stadyuma layık görülmesi Manisalı sporseverleri isyan ettirdi.
"#MANİSAMİLLETVEKİLLERİGÖREVE" HASTAGI İLE TEPKİLERİNİ GÖSTERDİLER
#ManisaMilletVekilleriGöreve hastagı ile Manisasporlu taraftarlar Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na ön görülen yenileme projesinin gerçekleşmemesine tepkilerini koydular. Manisasporlu futbol severler yaptıkları paylaşımlar ile tüm siyasileri bu konunun çözülmesi ile ilgili göreve davet ettiler.
YARIM KALAN PROJE TAMAMLANSIN!
Türkiye'de yapılan yeni stadyumları desteklediklerini söyleyen Manisasporlu taraftarlar; "Yeni stadyumlar yapılsın destekçisiyiz, fakat yarım kalan stadyum inşaatlarına da bir el atılsın. Manisa 19 Mayıs Stadyumu kale arkası tribünde ki direkler süs olarak mı duruyor? Siyasi rant bitince stadyum inşaatı da bitti, klasik Türk Futbolunun özeti." Diyerek tepkilerini dile getirdiler.
TRABZON'DA DENİZİN ÜSTÜNE YAPILIYOR, MANİSA'DA MEVCUT YENİLENEMİYOR
Üç yıl önce maliyeti yaklaşık 3 Milyon TL olarak ön görülen Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nun kale arkası tribünün üstlerini kapatılması ve tribün arasında ki boşlukların doldurulması projesi yapılmazken Trabzon'da deniz doldurularak yapılmaya başlayan ve önümüzde ki günlerde açılması beklenen Trabzon Akyazı stadyumu devlete yaklaşık 230 Milyon TL'ye mal olacak. Trabzon'a 230 Milyon TL harcayan Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Manisa'ya 3 Milyon TL'yi çok görmesi acaba yıllardır konuşulan ancak dillendirilmeyen "Manisa'nın siyasi lobi eksikliği mi var?" sorularını gündeme getirdi.


Editör: TE Bilişim