Kurban Bayramı arifesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalar hakkında personelden bilgi alan Demir, vatandaşlarla da sohbet ederek Kurban Bayramlarını kutladı.
Kurban Bayramı'nda vatandaşların otobüs terminallerinde sorunsuz şekilde hizmet alabilmesi amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde incelemelerde bulunarak çalışmaları denetledi. Terminalde ilk olarak otogar işletmecileriyle sohbet eden ve Kurban Bayramlarını kutlayan Demir, terminali kullanacak olan vatandaşların herhangi bir aksilik yaşamaması için dikkat edilmesi konular hakkında esnafla istişarede bulundu.
TERMİNAL BAYRAMA HAZIR
Demir, terminalde yolcularla da sohbet ederek, taleplerini dinledi. Yolcuların huzurlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmeleri amacıyla Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Demir, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Kurban Bayramı'nı sevdikleri ve yakınlarıyla geçirmek isteyen vatandaşların yolculukları için kullandıkları Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tüm önlemleri aldık. Bu anlamda terminalde yoğun mesai harcayan belediye personelimiz ve esnafımı da ziyaret ettik. Çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, Kurban Bayramlarını kutladık" dedi.
Vatandaşlar da otobüs terminalinde sorunsuz şekilde hizmet aldıklarını belirterek, alınan önlemler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim