"GÖRÜNTÜ ÜZERİNDE OYNAMA YAPTILAR!"

İl Başkanı Balatlı, "Geçtiğimiz günlerde yerel kanallarda MHP Manisa İl Teşkilatı'nın kapatıldığına dair bir haber yayınlanmıştır. Bu haberde, başbuğumuz Alparslan Türkeş'in anmasında hain terör örgütü PKK'yla ilgili yaptığım bir röportajda konuştuğum cümle türlü görüntü oynamalarıyla alıntılanmış ve bu habere yansıtılmıştır. Görevden alındığımıza dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Yapılan bu haberler partimizin İl Yönetimi'ni yıpratmaya yönelik diğer siyasi partilerin çıkarlarına hizmet eden, ve hatta bu mevkiye bir an önce ulaşıp çıkar elde etmek isteyen grupların yalanlar ve iftiralarla dolu haberleridir. Bu oyunların daha büyüyü Genel Merkez düzeyinde kongre için oynanmış, bunun daha küçük ölçekli olanı İl Yönetimimiz üzerinde ve İlçe Yönetimlerimiz üzerinde oynanmaktadır." dedi.

"İSPAT ETMEZSENİZ NAMUSSUZSUNUZ!"

Tanju Balatlı, "Bu haberi yapan basın organı görevden alındığımıza dair duyumu hangi Genel Merkez yetkilisinden aldığını söylemezse, Valilik'te kimden böyle bir tebligat aldığımızı ispat edemezse yalancı müsterihtir. Eğer bunları ispat etmezlerse Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli başvuruyu en kısa süre içerisinde yapacağız. Artık Manisa'nın bilmesi gereken bir şey vardır. Manisa'nın namuslu insanları da, namussuzlar kadar cesaretlidir. Bunu kamuoyuna duyururuz." diye konuştu.

"BU ZAMANA KADAR SİYASİ NEZAKETİMİZDEN TAVİZ VERMEDİK"

Balatlı, "Şu ana kadar Genel Merkezimizin İl Yönetimi'nin görevden alınmasıyla ilgili tarafımıza yazılı veya sözlü bir bilgi iletilmemiştir. Bu haberlerin MHP'nin tüzel kişiliğini yıpratmaya yönelik olduğu apaçık ortadadır. Gerek hukuk önünde, gerekse siyasi arenada bu ve buna benzer yapılan saldırılar, kesinlikle karşılıksız bırakılmayacaktır. Bu güne kadar yapılan saldırılar ve söylemlere karşılık siyasi nezaketimizden taviz vermemiş olmamız, bu konudaki acizliğimizden değil, siyasi geleneğimizde bulunan fikir ahlakındandır." dedi.

"TWİTTER MESAJLARINI GERÇEK HABERMİŞ GİBİ YAYINLIYORLAR!"

MHP'li Tanju Balatlı, "Yerel bir gazetede çıkan ve Twitter mesajlarından öteye geçmeyen haberlerin sanki gerçekmiş gibi büyük puntolarla verilmesi, basın ahlakıyla ne kadar bağdaşmaktadır? Bunu kamuoyu vicdanına bırakıyorum. MHP Manisa İl Yönetimi olarak hukuk önünde ve yerel basında da bu konunun takipçisi olacağımızın kamuoyuna bilgisini sunuyorum." diye konuştu.

"GÖREVDE KALMA YA DA ALINMA BİZİM İÇ MESELEMİZ!"

MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı son olarak şöyle konuştu, "Biz MHP İl Yönetimi olarak ülkücü iradenin teveccühüyle göreve gelmiş bir yönetimiz. Görevde kalırız ya da alınırız. Bu bizim partimizin iç meselesidir. Bizler görevden alınsak da partimizin hizmetinde çalışmaya devam ederiz. Hiçbirimiz koltuk meraklısı değiliz. Maksat MHP ideallerini siyasi arenada partimizi bir yere getirerek bu temsiliyeti gerçekleştirmektir."
Editör: TE Bilişim