Yeni sezon hazırlıklarını Kartepe'de gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarına günde çift antrenmanla devam ediyor. Kampla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, takım olarak güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirtti. Oyuncuların kamp süresince ortaya koyduğu mücadeleyi takdirle karşıladığını ifade eden Eriş, bu yıl tek bir hedefle yola çıktıklarını bununda şampiyonluk olduğunu söyledi.
Yeni sezon öncesinde yaklaşık 2 haftadır Kartepe'de kamp yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kamp süresince 5 hazırlık maçı oynayan ve aldığı sonuçlarla sezon öncesi hazır bir görüntü çizen Büyükşehir Belediyespor Perşembe günü Kartepe kampını noktalayacak. Güzel bir hazırlık döneminin geçirildiğini söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, "Kamp öncesinde bu senenin planlamasını yaparken tek bir hedefin oluşacağı ve Allah'ın izniyle bu hedeften başka beklentimizin olmadığını ifade etmiştik. Tabi ki bu planlamanın uzun süreli bir proje olduğunu, bu projede de hedeflediğimiz zirveye çıkmanın planlaması içerisindeydik. Geçtiğimiz sezonu beklediğimiz gibi kapatmasak da maalesef devre arasında takıma takviye yapmanın sıkıntılarını yaşadık. Buna istinaden tesisleşme adına, fiziksel şartların yerine getirilmesi eklendiğinde 3-4 ay dışarılara gitmek durumunda kaldık ve bu süreçte yaşadığımız sıkıntıları da ilave edersek zor bir süreci geride bıraktık" dedi.
"Tek bir hedefle yola çıktık"
Bu yıl tek bir hedefle yola çıktıklarını dile getiren Levent Eriş, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün önderliğinde içerisinde bizim de bulunduğumuz bu ekipten herkesin beklentisi çoğalıyor. Bu yıl tek bir hedefle yola çıktığımızı herkes biliyor. Bunun adı da şampiyonluk. Bu sene hem Manisa'mızda geçirdiğimiz 2 haftalık ön hazırlık kampında yaptığımız testler ve antrenmanlar ile oyuncularımızın adaptasyon bölümü buraya kadar son derece başarıyla geçti. Hem takıma yeni katılan hem de bu sene takımımızda kalan oyuncularımızın birliktelikleri şu an son derece müspet bir durumda. Ümit ediyorum ki lige kadar çok daha hazır hale gelmeyi hedefliyoruz. İnşallah ilk 4 müsabakada istediğimiz ve hedeflediğimiz puanları kazanmak istiyoruz. Bunu başarabilecek güce sahibiz ve böyle bir takımımız var" diye konuştu.
"Ortaya konulan mücadeleyi takdir ediyorum"
Kartepe kampında çalışmaların yanı sıra hazırlık müsabakalarının da gerçekleştirildiğini ifade eden Eriş, "Şu ana kadar oyuncularımıza 1 gün dahi izin vermedik. bunu belirtirken oyuncularımızın coşkularını anlatmaya çalışıyorum. Elbette planlamada dinlenmelerimiz de var. Ama bunu aktif dinlenme ile geçirdiğimizi ve bu aktif dinlenmeden hiçbir oyuncumuzun sıkılmadan sürdürdüğü 16 günlük bir kamp süreci yaşadık. 2 gün sonra da bu kampın sonuna geliyoruz. Hakikaten hepsinin ortaya koyduğu mücadeleyi takdirle karşılıyorum. Hiçbir çalışmadan ve müsabakadan kaçmadan sabah antrenman yapıp akşam müsabaka oynayan bir takım olgusundan bahsediyorum. O yüzden de çalışmalardan dolayı çok mutluyum. İnşallah lige kadar en hazır hale gelip, lig boyunca da istediğimiz hedefe ulaşmanın mücadelesini vereceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim