Edinilen bilgiye göre yıllar önce cinayet suçundan aranan zanlının Yunusemre İlçesinde olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. Alınan bilgiye göre Diyarbakır'da yaşanan olayda iki aile arasında çıkan silahlı kavgada M.Z(41) isimli şüpheli şahıs akrabası olan C.İ (25) silahla vurarak öldürdü. Diyarbakır'dan kaçan M.Z isimli şahıs Manisa'ya gelerek izini kaybettirmek istedi.
POLİSE GELEN İHBAR SONUCU YAKALANDI
Cinayeti işleyip Manisa'ya kaçan M.Z Yunusemre İlçesi Bozköy mahallesinde bir evde saklanmaya devam etti. Polise gelen ihbar sonucu şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince saklandığı eve operasyon yaparak kıskıvrak yakalandı.
Cinayet şüphelisi zanlının 2 Yıldan beri Manisa'da saklandığı ve 15 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.
HIRSIZLIKTAN ARANAN ŞAHIS DA KISKIVRAK YAKALANDI
Öte yandan aynı saatlerde 155 polis hattına bir ihbar daha geldi. 2 yıl önce Manisa'da bir işyerine girerek elektronik eşya çalan bir şahısın Manisa'nın Yunusemre İlçesi Barbaros mahallesinde hırsızlık zanlısı olan T.K(27)'nin bir evde saklandığı öğrenildi. Uzun bir süre takibe alınan ev Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince eve baskın düzenlendi. Düzenlenen baskında T.K kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan T.K'nin ise 6 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.
Her iki yapılan operasyonda gözaltına alınan Cinayet zanlısı ve Hırsızlık zanlısı şahıslar Manisa Devlet Hastanesinde sağlık raporlarının alınmasının ardından Emniyetteki işlemleri için Asayiş Şubeye götürüldü.

Haber: Serkan ÖZCAN

Editör: TE Bilişim