Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, bayram tatili boyunca da mesaisini sürdürerek vatandaşların yaşadığı sıkıntılara çare oldu. Tatil süresince Manisa merkezde 467 arızayı çözüme kavuşturan MASKİ ekiplerinin anında müdahalesiyle, Manisalı huzurlu bir bayram geçirdi.
Vatandaşlardan gelen arıza taleplerine anında yanıt veren MASKİ Genel Müdürlüğü, yoğun mesaisine bayram tatilinde de ara vermedi. MASKİ arıza servisi, merkez Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinden olmak üzere toplam 467 arıza kaydı oluşturdu. Manisa'nın sorunsuz bir bayram geçirmesi için tatil boyunca nöbette olan MASKİ ekipleri, 185 Çağrı Merkezi'ne ulaşan taleplerin tamamını cevaplandırarak arızalara zamanında müdahale gerçekleştirdi. Ekiplerin hızlı ve etkin çalışmasıyla arızalar giderilerek vatandaşların su ve kanalizasyon konusunda yaşadığı sorunlar çözüme kavuşturuldu.
DAHA HUZURLU BİR MANİSA İÇİN ÇALIŞIYORUZ
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "İl genelindeki vatandaşlarımızın bayram süresince olası su ve kanal arızalarına müdahale etmek üzere ekiplerimiz günler öncesinden hazır durumdaydı. MASKİ'nin yoğun çalışma temposunu bayramda da ara vermeden sürdürdük. Ekiplerimiz, koordine şekilde çalışıp 185 Çağrı Merkezi'mize gelen her türlü arızaya anında müdahale ederek vatandaşlarımızın bayram gününde sıkıntı yaşamasını engelledi. MASKİ olarak tüm birimlerimizle daha huzurlu bir Manisa için her zaman görev başındayız" dedi.

Editör: TE Bilişim