Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, ilçedeki dev yatırımlarını 21 Kasım tarihinde toplu açılış töreni ile vatandaşların hizmetine sunacak. Bu kapsamda Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir'i, makamında ağırladı. Başkan Tosun ve Daire Başkanı Demir, asfalt sezonunda ilçede yürütülen asfaltlama faaliyetlerini değerlendirdi. İlçe yollarında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, işbirliği içerisinde Kula'ya çok daha güzel hizmetler kazandıracaklarını söyledi.
Ziyaretin ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Fevzi Demir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk ve Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kayalı ve ekibi ile birlikte saha incelemelerinde bulundu. Kula ile Selendi arasında bulunan 42 kilometrelik sıcak asfalt çalışması, Mahmut Dede Caddesi ve Kula'nın prestij projesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde önemli aşama kaydedildiğini ifade eden Başkan Tosun, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanarak 21 Kasım 2016'da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılacağı açılış ile vatandaşların kullanımına sunulacağını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi işbirliğinde Kula'da gerçekleştirilen projeler için 21 Kasım 2016 tarihinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılımlarıyla toplu açılış ve temel atma programı yapılacak. Toplu açılış programı kapsamında Kula'daki dev yatırımların ilçeye büyük kazanım sağlayacağının altını çizen Başkan Tosun, Daire Başkanı Demir ile birlikte toplu açılış kapsamında kullanıma girecek olan yol ve caddelerde değerlendirmelerde bulundu.
Editör: TE Bilişim