Akhisar Belediyespor, Avusturya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Almanya 2'nci Lig (2.Bundesliga) takımlarından Grauther Fürth ile 2-2 berabere kalırken, sergilediği futbolla izleyenlerden ve teknik heyetten tam not aldı.
Sahaya Fatih- Lopes, Douglao, Serdar Kesimal, Kadir, Abdülkadir, N'guemo, Soner, Onur, Muğdat, Rodallega on biri ile çıkan yeşil siyahlı ekibin gollerini 52'nci dakikada ikinci yarıda oyuna giren Vaz Te, 68'inci dakikada Onur atarken, Fürth'ün gollerini 39'uncu dakikada Robert Zulj, 78'inci dakikada ise Ante Vukusic kaydetti.
Sahaya Türk bayrağı ile çıkan yeşil siyahlılar, müsabakayı izleyen Türk futbolseverlerden büyük alkış alırken, maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Cihat Arslan, karşılaşmanın büyük çekişmeye sahne olduğunun altını çizerek, "Geriye düştüğümüz oyunda futbolcuların kazanma hırsı bizi öne geçirmesine rağmen doksan dakika eşitlikle sona erdi. Biz elbette sonuca bakmıyoruz. Amaç eksiklerimizi görmek. Her geçen gün iyiye gidiyoruz" dedi. Genç teknik adam, Salzburg'daki kampta üç hazırlık karşılaşması daha yapacaklarını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim