Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl'ü çevre il, ilçe ve mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Çalışmaların iki ayda tamamlanmasının beklendiği öğrenildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl'de başlatılan asfalt çalışmaları ile Sarıgöl'ün çevre il, ilçe ve mahallelerle olan bağlantısı daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde sağlanmış olacak.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Alaşehir-Eşme Karayoluna kadar olan 10 kilometrelik yolun alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ve sıcak asfalt atılmasına başlandığını açıklayarak, "Manisa Büyükşehir Belediye tarafından ilçemiz içesinde önceden, Girne, Söylemez ve Fatih caddelerinde yapılan sıcak asfalt, kaldırım, ışıklandırma tamamlandıktan sonra, Sarıgöl'ü Eşme'ye, Uşak'a ve Ankara'ya aynı zamanda diğer mahallelere bağlayacak olan 10 kilometrelik yolun alt yapısı tamamlandı. Şimdi sıcak asfaltı atılmaya başlandı. Tırazlar Mahallemize kadar yolun sağı ve solu kaldırım olacak ve yolun iki tarafı da ışıklandırılacak. Daha sonra, Çanakçı yolu ve ardından Alaşehir-Eşme yoluna bağlanarak ulaşımda rahatlama olacak. Çalışmalar iki ayda tamamlanacak." dedi.
Başkan Selçuk, asfalt dökme aracını da kullanarak çalışmalarda sıcak asfalt atılmasını sağladı. Başkan Selçuk, Sarıgöl'de ayrıca, Alaşehir Caddesi, Şehit Esin Akay Caddesi gibi önemli caddelerde de sıcak asfalt için çalışmaların alt yapılarının tamamlandığını belirtti. Önümüzdeki günlerde bu caddelerde de kaldırım ve ışıklandırma çalışmalarının yanı sıra sıcak asfaltın atılacağını kaydeden Başkan Selçuk böylece esnafların da rahata kavuşacağını belirtti.
Editör: TE Bilişim