MANİSA Defterdarlığı görevinden Ankara'ya tayini çıkan Abdullah Kırım onuruna veda yemeği düzenlendi. Taş Fabrika'da düzenlenen yemeğe katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırım'a yeni görevinde başarılar dileyerek, görev yaptığı süreçte Manisa'da verdiği hizmetler için teşekkür etti.
Manisa Defterdarlığı Personel Müdürlüğü tarafından, Manisa Defterdarlığı görevinden Ankara'ya tayini çıkan Abdullah Kırım onuruna veda yemeği düzenlendi. Taş Fabrika'da düzenlenen yemeğe, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşavirliği Elvan Başpınar ve kurum müdürleri katıldı. Düzenlenen yemek nedeniyle teşekkürlerini dile getiren Manisa Defterdarı Abdullah Kırım," Yeter ki insanı sevin. Hizmet etmenin tek yolu bu makamlar değildir. Buralar gelip geçicidir. Bir şekilde bundan sonraki yaşamımda da insanları sevmeye, hizmet etmeye devam edeceğim" ifadelerinde bulundu. Kırım'ın ardından söz alan Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser ise, Deftardar Kırım'a bundan sonraki görevinde başarılar dileyerek," Manisa'da verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
"BAŞARILAR DİLİYORUM"
Vali Yardımcısı Eser'in ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Kırım'ı tanınmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Ergün,"İşin doğasında bu var. Sonuçta içinde bulunduğumuz makamlar kimseye baki değil. Bulunduğumuz koltuklar başkaları tarafından doldurulacak. 6 aylığına geldiğiniz zaman bir kere gittiniz. Tekrar geldiniz, 15 ay görev yaptınız. Ben ümit ediyorum ki, bir kere daha geleceksiniz. Her şeyden önce sizleri tanımaktan çok mutluluk duydum. Siyaseti bir kenara bırakarak hizmet noktasında bulunduğumuz bu makamlar, vatandaşa hizmeti gerektiren makamlardır. Ben bu çizgiyi 7 yıllık görev sürecimde aşmamaya çalıştım. Bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Manisa'mıza tekrar bekleriz" diye konuştu. Konuşmaların ardından Kırım'a çeşitli hediyeler takdim edildi.
Editör: TE Bilişim