Süper Lig'de çıkış arayan Akhisar Belediyespor'un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçı, eski dostların buluşmasına sahne olacak.
3.5 sezon aralıksız çalıştırdığı yeşil siyahlı ekibi 2011-12'de Süper Lig'e çıkarıp başarıdan başarıya taşıyan Hamza Hamzaoğlu, bu kez Bursaspor'un teknik patronu kimliği ile Akhisar Belediyespor'a rakip olacak. Bursaspor'u 10 maçta 6 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgiyle 4'üncü sıraya taşıyan Hamzaoğlu, eski takımı karşısında 7'nci galibiyet için ter dökecek.
Bursa'daki randevuda Hamzaoğlu'nun duygularına ortak olacak 3 isim daha var. Tükenmeye yüz tutmuş kariyerini Akhisar Belediyespor formasıyla parlatıp A Milli Takım'a seçildikten sonra Galatasaray'a transfer olan Bilal Kısa, cumartesi günü Bursaspor formasıyla sahada olacak.
Vasat bir futbolcu gözüyle bakılırken Akhisar Belediyespor'da formunun zirvesine çıkıp bu sezon başında Bursaspor'un yolunu tutan Merter ve Akhisar Belediyespor'un yine bu sezon rakibine kaptırdığı İsmail Konuk da eski takımlarına rakip olmanın heyecanını yaşayacak.
Editör: TE Bilişim