Manisa Valisi Erdoğan Bektaş son çıkan Valiler Kararnamesi ile Manisa'dan Rize'ye atandı. Manisa'daki günleri sayılı olan Vali Bektaş, Manisa protokolüyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Saruhan Otel'de düzenlenen iftara başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe belediye başkanları, tugay komutanı, il emniyet müdürü, vali yardımcıları, kurum ve daire müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Oruçların açılmasının ardından ilik olarak Vali Bektaş'ın Manisa'da hayata geçirdiği projelerle ilgili sunum yapıldı. Daha sonra Vali Yardımcısı Ali Osman İşsen, bir konuşma yaptı.
İşsen'in konuşmasının ardından kürsüye Vali Erdoğan Bektaş geldi. Böylesine günlerde duyguları dile getirmenin daha zor olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Vali Bektaş, "Manisa'da kaldığım sürenin sınırlı olmasından dolayı projelerden bazılarını hayata geçirme şansımız olmadı. Ayrılış aşamasında söyleyebileceğim son söz, beni doğru anlayan ve katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Manisa çok güzel ve potansiyelli bir şehir. Kıymetini bilin." dedi.
Daha sonra Vali Bektaş'a gecenin hatırası olarak bir tablo takdim edildi. Vali Bektaş, bütün masaları tek tek dolaşarak herkesle vedalaştı.
Editör: TE Bilişim