Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından Manisa'da düzenlenen Bayanlar Klasman Grubu 1. ve 2. Devre Müsabakaları ile Bayanlar 2. Lig Final Grubu 2. Devre Müsabakaları sona erdi. 10 takımın katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda 12 hakem ve 2 Merkez Hakem Kurulu üyesi görev aldı.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde oynanan maçlar sonucu İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü 2. Lig final gurubunda birinci olarak bir üst lige çıktı. Bodrum Yarımada Spor Kulübü ikinci, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü ise üçüncü oldu. Manisa Su Sporları Kulübü ise 1 lig klasman gurubunda sonuncu olarak bir alt lig olan 2. Lige düştü. Şampiyon olan ve dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman ile Yunusemre Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Güngör verdi.
Müsabakalara toplamda 130 sporcunun katıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman, "Bu organizasyonla birlikte Manisamızın da bir tanıtımı oldu. Sporcular Manisa'yı gezdiklerini, esnaflardan alışveriş yaptıklarını ve tarihi yerleri görme fırsatı bulduklarını söylediler. Memnun olarak ayrılmaları bizleri ayrıca mutlu ediyor. İnşallah daha büyük müsabakalara ev sahipliği yaparak tesislerimizi daha aktif kullanabilir hale getireceğiz. Bundan sonra da ayın 25'ine kadar U19 Bayanlar Milli Tamımı da antrenmanlarını burada yapacaklar" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim