Manisaspor'da alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonuna baş vuran futbolcular Manisaspor'un hafta sonunda yapacağı kongrenin sonucunu merakla bekliyorlar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama sonrasında futbolcuların Ergün'ün kulüpte söz sahibi olması durumunda takımda kalmaya karar verecekleri öğrenildi
Manisaspor'da Cumartesi günü yapılacak olan kongreyi Manisaspor'un iskeletini oluşturan ve alacakları nedeniyle Federasyona baş vuran futbolcular da merakla bekliyorlar. Manisaspor'da alacakları nedeniyle Federasyona baş vuran futbolcuların Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün takımda söz sahibi olması durumunda kesinlikle Manisaspor'da kalmaya sıcak bakacakları öğrenildi.
FUTBOLCULAR BAŞKAN ERGÜN'E ENDEKSLİ
Bütün sezon özveri ve iyi niyetleri ile şampiyonluk yolunda mücadele eden Manisasporlu futbolcualrın kongre sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün destek verdiği adayın seçilmesi sonrası kulübe yardımcı olacakları konuşulurken Abdullah Mergen ve yönetiminin seçilmesi durumda alcaklarına karşılık yaptırım uygulayacakları öğrenildi.
PERSONEL DE HUZURSUZ
Manisaspor'da Başkan Abdullah Mergen'den kulüp çalışanlarının da huzursuz olduğu öğrenildi. Bugün git yarın gel taktiği ile 5 aydır maaş alamayan kulüp personelleri kongre de Abdullah Mergen'in seçilmesi durumda alacaklarına karşılık Manisaspor'a yaptırım uygulamayı düşündükleri öğrenildi.
KURTULUŞ CENGİZ ERGÜN'DE
Manisaspor'un bulunduğu bu ekonomik durumdan tek çıkış noktası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olduğu apaçık ortada. Birikmiş futbolcu ve personel alacakları, transfer yasağının kalkması gibi sıkıntılı durumlar için nakit para ihtiyacı olan Manisaspor'da Başkan Mergen'le ilerlemesi zor gözüküyor. Hafta sonu yapılacak kongre de çıkacak sonuç Manisaspor geleceğini direk etkiliyor. Eğer hafta sonu kongreyi Abdullah Mergen ve yönetimi kazanırsa Manisaspor'u zor günler bekliyor.
Editör: TE Bilişim