Dr. Mehmet Çerçi...

AK Parti’nin kuruluş yıllarından beri bu partide siyaset yapan, iki dönem milletvekiliği yapıp Manisa’yı parlamentoda temsil eden, 31 Mart seçimlerinde tekrar Yunusemre Belediye Başkanı seçilerek ikinci dönemine başlayan  Dr. Mehmet Çerçi’nin Çarşamba günü mazbata töreni vardı.

Oğlum Gökhan ile birlikte gittik. Seçimi kazanırken zorlanan Mehmet Çerçi’yi mazbata töreninde gönül bağı oldukça yüksek taraftarları yalnız bırakmadı ve gösterdikleri sevgi ile mazbata törenini şölene çevirdi.

AK Parti Milletvekili Tamer Akkal, İl Başkanı Berk Mersinli de törene katılanlar arasındaydı. Dr.Mehmet Çerçi, kendi gibi doktor olan eşi Melek Hanım’la birlikte mazbatasını aldı. 

Anadolu'da Türk edebiyatı ve şiirinin öncüsü büyük düşünür Yunus Emre’nin tasavvuf alanındaki eserleri hala yolumuza ışık tutuyor. Bu büyük Türk şairinin adını taşıyan bir belediyede başkan olmak da ancak bu vasıfları anlayabilen ve yaşatabilecek insanlara nasip olur.

Sayın Başkan Mehmet Çerçi de bir önceki döneminde yaptığı tüm hizmetlerle Yunus Emre’nin yol göstericiliğinden faydaylanan bir isim oldu. Yeni dönem de yaptığı hizmetlerle bunu sağlayacağına olan inancım tam.

İkinci dönem belediye başkanlığında Doktor Mehmet Çerçi’nin başarılarının devamını dilerim.