Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Cumartesi gün ve gecesi mutluluktan havalara uçtu. Manisa Futbol Kulübü Başkent deplasmanında Başkent Akademi Futbol kulübünü nöbetçi golcüsü Sinan’la geçip liderliğini korurken, gece de gönlünün futbol sultanı Fenerbahçe de evinde Konyaspor’u farklı yenerek zirveye çıkışını Başkan Cengiz Ergün eşi Şeyda Hanım ile coşkuyla kutladığını umuyorum.

Manisa’nın imar sorununu sonlandırmak için başkentte bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün eşi Şeyda Hanım ile birlikte Manisa Futbol Kulübü’nün maçındaydı. Başkan Mevlüt Aktan da eşi Yasemin Hanım ile tribünde yerini alırken Başkanvekili Engin Anlı, yönetici Tanju Balatlı, Hakan Kadayıfçılar, Onur Baylan, iş adamları Aydın Benlişen, Fatih Kadayıfçılarda lider Manisa Futbol Kulübünün maçındaydı. Aydın Benlişen’den Sinan’ın attığı golü ve 3 puanla biten maçı Cumartesi akşamı Söğütaltı kahvesinde dinledim. Bir de Samsunspor’un evinde Sancaktepe ile berabere kalması Manisa Futbol Kulübü’nün zirvede 6 puan farkla önde olmasını sağlıyordu.

Gece de Fenerbahçe’nin Konyaspor’u beşlemesi Başkan Cengiz Ergün’ün keyfine keyif kattığını biliyorum. Nasıl katmasın? Geçen senenin acıların takımı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yönetiminde oynadığı futbol ile taraftarın gönlünde büyüyor.

Yazımı gündüz yazdığım için Galatasaray Beşiktaş maçı daha oynanmamıştı. Bakalım Galatasaraylı olarak Cumhuriyet Bayramını nasıl kutlayacağız?

ALOĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Mehmet-Memduh Aloğlu’nun babası, Ayberk Aloğlu’nun baba dedesi Hacı Ahmet Aloğlu 91 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhum Ahmet Aloğlu’nun cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Başkan Ergün’ün özel kalem müdürü Gökmen Aytaç, Olay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz, Manisa Milletvekilliği yapan Ümit Canuyar, Faruk Saydam, Hüseyin Akgün, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Şehzadeler Belediye Meclis Üyesi Ahmet Tonguç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılman, Tamer Tanju Balatlı, Aydın Benlişen, Mustafa Karakaş,

Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Mimar Mehmet Palabıyık, Dr. Kadri Kocabaş, Alparslan Ustamehmetoğlu, Ali Taylan ve aile etrafı katıldı. Taziyeleri Mehmet Memduh Aloğlu kardeşler kabul etti. Hatuniye Camisi’nde öğle namazından sonra kılınan cenaze namazı ile Ahmet Aloğlu son yolculuğuna uğurlandı. Aloğlu ailesine baş sağlığı diliyorum.