Ünlü şarkıcı Deniz Tekin, müziği bıraktığına dair geçtiğimiz aylarda bir açıklama yapmıştı. Sahne performanslarına son vereceğini belirten şarkıcı, yeni bir döneme adım attığını, "Müzik içinde defalarca düştüm ve kalktım, hayat indi ve çıktı.

Bu sefer indiğim yerden başka bir yöne çıkacağım. Bir süredir, önceden birkaç sefer ve daha sert olduğu gibi bir tükenme halindeyim.

Türk Kadınlar Konseyinden Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti Türk Kadınlar Konseyinden Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti

Bu noktadan sonra kendimi zorlarsam konserlerde işlevsel kalamadığımı biliyorum. 10 seneye yakındır bu müziği sahnede çalındığı ve stüdyoda kaydedildiği haliyle, benim ve sayamayacağım kadar çok insanın emeğiyle birçok yönden geliştirdik. Her haliyle, halimizle kabul ettiniz.

Bunun için çok teşekkür ederim. Buraya, sahne üstüne ve arkasına, dinleyiciler arasında uğrayan herkesle bu müziği paylaştık, ben de bunun parçası olmaktan çoğunlukla mutluydum" şeklinde duyurmuştu.

İngilizce öğretmeni oldu

26 yaşındaki genç ve yetenekli şarkıcı, müzik kariyerine veda ettikten sonra İngilizce öğretmenliği yapmaya başladığını duyurdu. Deniz Tekin, öğretmenlik mesleğine adım attığını şu sözlerle paylaştı: "İngilizce öğretmeni oldum. Hayatta verdiğim en iyi karar. Hocam diyorlar hala garip geliyor."

Kaynak: Haber Merkezi